راهنمای نصب شیرآلات
شیرآلات در صنعت ساختمان سازی بیشترین نقش را دارند به همین دلیل شما باید در انتخاب آنها نهایت دقت را خرج کنید. پس از خرید به کمک راهنمای نصب می توانید مراحل را به درستی پشت سر بگذارید و شیرآلات را بدون نشتی نصب کنید. تنوع طرح و مدل در این شیرها زیاد بوده و هر کدام عملکرد مختص به خود را دارند. شیرهایی که برای ظرفشویی، دستشویی و حمام در نظر گرفته میشوند هر کدام به روشی خاص نصب می شوند. برای مصرف بهینه آب نیاز است تا این لوازم را به صورت کاملا اصولی نصب کنید. ظاهر زیبا و نصب آسان شیرآلات جدید باعث شده تا مورد استقبال قرار بگیرند. برای اینکه با نحوه نصب این تجهیزات آشنا شوید بهتر است تا انتهای این مقاله همراه وستافیدارفردا باشید.
نصب انواع شیرآلات ساختمانی
شیرهایی که امروزه طراحی می شوند مدل های متنوعی دارند و می توانند تمام سلیقه ها را با خود همراه سازند. نصب این شیرآلات کار هر کسی نیست چون نیاز به تخصص و مهارت دارد. برای نصب تجهیزات و لوازم جانبی خاصی مورد استفاده قرار می گیرد تا شیر هیچ گونه نشتی و افت کیفیتی نداشته باشد. در اینجا به نصب انواع شیرآلات ساختمانی اشاره می کنیم:
- شیر اهرمی: این شیرها بع صورت تک دستگیره طراحی شده اند و به کمک اهرم نصب شده روی آنها می توان جریان آب را کم و زیاد و باز و بسته کرد. روکش استفاده شده روی این شیر از جنس نیکل، برنز، استیل و اپوکسی است.
در مقابل رطوبت و حرارت مقاومت زیادی دارد. به جای واشر از ریشک سرامیکی یا صفحه کارتریج استفاده کرده اند که مانع از نشتی شیر می شود. پس از اتصال شیر به لولهکشی آب سرد و گرم میان توان به راحتی از آن استفاده کرد.
- شیر چشمی: این شیرهای کم مصرف با توجه به تکنولوژی روز دنیا طراحی و ساخته شده اند. اتوماتیک بودن این شیرها باعث کاهش مصرف آب شده است. چشم الکترونیکی در آنها تعبیه شده که بدون تماس دست می توان شیر را باز و بسته کرد.
نصب این مدل کمی حساس تر است و به دقت بیشتری نیاز دارد. میزان مصرف آب در این مدل به شدت کاهش یافته است. به کمک تجهیزات پیشرفته می توان در کمترین زمان این شیرها را نصب کرد. در مکان های عمومی کاربرد زیادی دارند.
- شیر دیجیتال: این مدل نسل جدیدی از شیرآلات است نه نصب آن نیاز به تخصص و مهارت دارد. شما هیچ گونه اهرم و دستگیره چرخشی در این نمونه مشاهده نمیکنید. ورودی لوله باید به لوله سرد و گرم آب وصل شود تا آب درون شیر به جریان بیفتد. این شیرها به پنل دیجیتال مجهز شده اند تا کاربر بتواند به راحتی از آب سرد و گرم استفاده کند.
- شیر پدالی: این شیرها دارای مدلل هستند وه با فشار سنگین باز و بسته می شود. ب فشردن اهرم یا پدال آب از داخل مخزن پمپاژ شده و از دهانه شیر خارج شود. برای نصب این مدل باید شیر را بع لوله های خروجی آب سرد و گرم متصل کنید. در مدل های جدید پدالی سما شاهد قابلیت های خوبی هستید که مهمترین آنها کنترل دمای آب است. مکانیزم آنها کاملا مکانیکی است. طول عمر این شیرها زیاد است.
- شیر لمسی: این شیرها برای آشپزخانه بهترین گزینه هستند که به صورت کاملا اصولی نصب می شوند. وقتی دست شما به مواد غذایی آغشته است و نمی توانید آب را باز کنید. با لمس قسمتی از شیر به راحتی آب باز و بسته می شود. سنسورهای حساس و قوی که روی این شیرآلات کار گذاشته شده است باعث شده تا این مدل کاربردی و پر فروش باشد.
نحوه نصب شیرآلات توکار و روکار
شیر آلات روکار و توکار هر کدام ساختاری منحصربهفرد دارند و به روسی خاص نصب می شوند. مدل های روکار کمی قدیمی هستند و شما لولهشی را از روی ساخت مشاهده می کردید. اما مدل های توکار داخل دیوار نصب می شوند و شما فقط بخش زیبای شیر را مشاهده می کنید.
در طراحی دکوراسیون مدل های توکار بیشترین تاثیر را دارند به همین دلیل بیشتر مورد استفاده قرار می گیرند. مغزی این شیرآلات داخل دیوار کار گذاشته می شود و با چشم قتبل مشاهده نیست. زانو و بازو و سایر متعلقات روی دیوار هستند تا جلوه بهتری به محیط ببخشند.
این مدل از نظر ظاهری ساده و ظریف است و می تواند زیبایی فضا را بیشتر کند. شیرآلات توکار امروزه ود محیط های مختلف نصب می شوند. شیرهای روکار فضای کمتری را اشغال می کنند چون بازو و زانو و مغزی و سایر متعلقات روی دیوار قرار می گیرد.
هنگام نصب شیرهای توکار باید ارتفاع را در نظر داشته باشید. نصب این مدل در سرویس بهداشتی، حمام و نصب سردوش و یا پرکنندههای وان و سینک ظرفشویی زیبایی خاصی به محیط بخشیده است. محل نصب تمام متعلقات کاملا مشخص است و می توان در کمترین زمان این کار را انجام دهد.
برای نصب شیرهای توکار باید در ابتدا زیر ساختها نصب شوند. مغزی باید در دیوار قرار بگیرد و بعد شیر را نصب کرد. در شیرهای رو کار نیازی به انجام زیر ساخت ها نیست بلکه پس از اتمام کار می توان شیر و تمام متعلقات آن را بع لوله خروجی آب سرد و گرم وصل کرد.
نحوه نصب شیرآلات
توالت های ایرانی و فرنگی دارای شیرآلات متفاوتی هستند که هر کدام به روشی خاص نصب می شوند. برخی شیرها با دو پایه روی دیوار نصب می شوند و برخی دیگر برای نصب تنها به یک پایه نیاز دارند. برای نصب شیرها از یک جفت لنگی استفاده می کنند. در مرحله اول نصب باید لنگی شیر را تفلون کنید و لنگی را در محل خروجی آب قرار دهید.
شیرهای روکار داخل دیوار و کاسه قابل نصب هستند و مدل های توکار فقط داخل دیوار نصب میشوند. شیرهای ظرفشویی به کمک شیر مخلوط داخل کاسه و شیرهای توالت و دوش ها به روش شیر مخلوط دیواری به سیستم لوله کشی متصل می شوند. فاصله بین لوله های آب و گرم اهمیت زیادی دارد.
سخن پایانی
با راهنمای نصب شیرآلات این کار با دقت و به صورت کاملا اصولی انجام می شود بدون اینکه نشتی داشته باشد. مراحل نصب باید به دقت پشت سر گذاشته شود. تمام لوازم جانبی و متعلقات باید در دسترس باشند تا نصاب از آنها استفاده کند. با توجه به مدل شیر نصب انجام می شود. در مدل های جدید این کار با تایم کمتری صورت می گیرد. شیرهایی که برای حمام و سرویس بهداشتی و آشپزخانه و… طراحی و ساخته می شوند هر کدام نصب متفاوتی دارند. محصل نصب شیر اهمیت زیادی دارد بنابراین باید همیشه بهترین فضا را برای نصب انتخاب کنید.
اولین دیدگاه را ثبت کنید